Bel bij overlijden, dag & nacht: 0348-498129
Blog
mrt 13
ervaring uitvaartbegeleider woerden

Een ongelofelijk waardevol cadeau…

ervaring uitvaartbegeleider woerden

Toen Nicole mij een jaar geleden vroeg of ik een herdenking voor Lars, vanwege zijn 21e geboortedag fijn zou vinden, wist ik niet of ik dat wel zou willen. “Denk er maar over na” zei ze. Niks moet, alles is oké.

Ik heb het toen wel in mijn agenda gezet voor een jaar later, 2024, het jaar dat Lars 21 zou zijn geworden. 

Twee maanden voor zijn geboortedatum voelde ik wel heel erg de behoefte om er echt bij stil te staan. Samen met Nicole hebben we nagedacht hoe we hier invulling aan wilden geven. De rust en tijd die Nicole voor ons nam was heel fijn.

Nicole gaf aan hoe we de herdenking vorm konden geven, zonder ons een richting ‘in te duwen’. Met veel aandacht had ze oog voor detail. Op de middag van de herdenking, leek het net alsof ze, door haar goede voorbereiding, de genodigden zelfs  al kende. Dit gaf mij een intiem en veilig gevoel. De herdenking was prachtig, met waardevolle rituelen en heel veel liefde en warmte. Ik ben heel blij dat we dit hebben kunnen doen voor Lars. Het voelde voor mij als een ongelofelijk waardevol cadeau. 

Ine van Leeuwen, Woerden