Bel bij overlijden, dag & nacht: 0348-498129

Ervaringen

Een ongelofelijk waardevol cadeau…

ervaring uitvaartbegeleider woerden

Toen Nicole mij een jaar geleden vroeg of ik een herdenking voor Lars, vanwege zijn 21e geboortedag fijn zou vinden, wist ik niet of ik dat wel zou willen. “Denk er maar over na” zei ze. Niks moet, alles is oké.

Martha begreep ons en gaf rust en ruimte

Totaal onverwachts de begrafenis van mijn man moeten regelen. Gelukkig was daar Martha. Zo fijn dat ze onze situatie begreep, advies kon geven bij beslissingen die ik moeilijk vond en ons de rust en de ruimte gaf waar nodig. Nogmaals bedankt voor alles Martha. Liesbeth van Rooijen, Woerden

…goud waard…

Dankzij Esther kunnen wij terugkijken op een prachtige uitvaart van mijn man, onze vader. Esther voelde voor ons meteen vertrouwd en zij voelde goed aan wat er binnen ons gezin mogelijk was.  

…vanaf het begin warm, betrokken en heel vertrouwd

Na een heel kort ziekbed, overleed mijn schoonzusje op 22 juli. In haar laatste week gaf ze nog een aantal wensen over haar uitvaart aan ons door. Vóór mijn schoonzus overlijden hadden we al kennis gemaakt met Nicole, dat voelde vanaf het begin warm, betrokken en heel vertrouwd.

in alle rust nam ze ieder bij de hand…

Onze moeder is 93 jaar geworden en dat is een hele leeftijd. Maar voor Nicole maakt de leeftijd niet uit. Je verliest een moeder en dat verlies mag en moet je een plaats geven. In alle rust nam ze ieder bij de hand en leidde ons daar alle dingen die geregeld moeten worden.

Wij hebben jouw begeleiding ervaren als betrokken, persoonlijk en meelevend

Onze eerste ontmoeting vond zo’n anderhalf jaar voor het overlijden van mijn vrouw plaats. Wij hadden bij jou meteen een goed gevoel. Dat wij besloten hebben elkaar bij de voornaam te noemen maakte dat het niet zakelijk aanvoelde.

…een professional met empathie en organisatietalent

Lieve Nicole, we bedanken jou voor alles wat je voor ons en Ruud hebt betekend voor en na zijn overlijden. Ruud had meteen vertrouwen in jou! We kijken terug op een mooi en compleet afscheid.

Ze waren onzichtbaar altijd aanwezig…

Omdat mijn vrouw leed aan een ongeneeslijke spierziekte hadden we reeds in een vroeg stadium contact gezocht met Ametista. De keuze op Ametista was gevallen omdat we Nicole en haar team kenden via onze betrokkenheid met de kerk.

Je bent echt heel goed in wat je doet…

Zo blij en dankbaar hoe alles is gegaan. Van begin tot eind zoals gehoopt. Super bedankt Geannet voor je oprechte betrokkenheid, je scherpte op de juiste momenten en je liefdevolle begeleiding.

Je hebt zoveel voor ons gedaan…

Vanaf het moment dat we elkaar spraken voelde het zo warm en fijn. Je hebt mij en mijn broer ontzettend liefdevol, warm en vooral met heel veel passie geholpen met de begrafenis van onze vader.

…warm, professioneel en alles was tot in de puntjes geregeld

Recent kwamen we, na aanbeveling van Buurtzorg, vanwege het overlijden van mijn (schoon)vader en onze opa in contact met Nicole. Nicole reageerde adequaat en snel, tussen het eerste telefonische contact (voor overlijden) en onze fysieke ontmoeting zat nog geen dag.

Je stond dag-en-nacht voor ons klaar…

Lieve Nicole, ontzettend bedankt voor je inzet en lieve begeleiding in het gehele uitvaarttraject. Je hebt ons de rust gegeven om het verlies te verwerken.

Een lieve vrouw die er in die emotionele rollercoaster-tijd gewoon voor je is…

Wij zochten een uitvaartbegeleider die deskundig is, ervaring heeft en uitgaat van onze wensen, iemand die samen met ons het laatste afscheid regelt, ons ondersteunt.

Professioneel, respectvol, meedenkend, doortastend, liefdevol, attent en met een enorme toewijding…

Hoewel we wisten dat mijn man en onze vader wellicht niet meer lang te leven had kwam zijn overlijden toch onverwacht en hadden we nog niet nagedacht over de uitvaartbegeleiding.

Niets was haar teveel…

Tijdens het regelen van de crematie van onze dierbare broer en oom zijn wij liefdevol en met grote zorgvuldigheid begeleid door Geannet Nieboer van Ametista.

Je bent een prachtig mens…

Dank voor je liefde, rust, kalmte en inzet bij het begeleiden van het afscheid van Rob. Moeilijk de juiste woorden te vinden hoe je steeds met al onze vragen de helpende hand bood en oplossingen aangaf.

Super goed begeleid…

We zijn super goed begeleid.  Geannet regelde tot in detail al onze wensen.Nogmaals dank.