Bel bij overlijden, dag & nacht: 0348-498129

Nazorg

Na de uitvaart zijn we er ook voor u!

Nabestaandenloket

Wanneer een dierbare overlijdt vraagt de uitvaart uw onmiddellijke aandacht. Tal van andere zaken moeten echter ook geregeld worden zoals de erfenis, de woning, belastingen, inkomsten, opzeggingen en contractovernames. Dit zijn ingewikkelde en langdurige trajecten, waarbij voor iedereen andere zaken van belang zijn. NabestaandenLoket ondersteunt u bij het hele traject. Een account voor deze service kunnen wij voor u verzorgen. We zullen dit met u bespreken in de dagen rondom het afscheid.

Als Ametista de uitvaart niet voor u heeft verzorgd,  maar u wilt toch gebruik maken van deze service neemt u dan gerust contact met ons op: info@ametista.nl

Nagesprek

Een aantal weken na de uitvaart neemt uw uitvaartbegeleider contact met u op. Als u het ook fijn vindt dan maken we een afspraak voor een nagesprek. Wij vinden het waardevol om te horen hoe het met u gaat, hoe u de dagen rondom het afscheid en de dag van de uitvaart heeft ervaren en of we u nog ergens mee kunnen helpen. Er valt onder andere te denken aan een dankbetuiging in de krant, dankkaarten maar ook aan vragen over asbestemming en grafmonumenten.

Ondersteuning bij rouw

Soms is er extra ondersteuning nodig bij het rouwproces. Wij werken samen met een gediplomeerd rouwtherapeute. In overleg bieden we u een telefonisch consult met haar aan. Hieraan zijn geen kosten verbonden voor u.  Een kort gesprek kan u soms al handvatten geven om zelf verder te kunnen, maar u kunt ook vervolgafspraken met haar maken. De kosten van de vervolgconsulten zijn voor uw eigen rekening.

Inloggen nabestaandenloket