Bel bij overlijden, dag & nacht: 0348-498129
nov 11

…warm, professioneel en alles was tot in de puntjes geregeld

Recent kwamen we, na aanbeveling van Buurtzorg, vanwege het overlijden van mijn (schoon)vader en onze opa in contact met Nicole. Nicole reageerde adequaat en snel, tussen het eerste telefonische contact (voor overlijden) en onze fysieke ontmoeting zat nog geen dag.

Direct ondervonden wij de warmte van het persoonlijke contact, haar grote betrokkenheid, het deskundige advies, met oog voor detail. Dit alles maakte dat wij op een rustige manier werden meegenomen door alle zaken die op zo’n moment geregeld moeten worden.We kregen als familie ruim de tijd om alle aangedragen opties te bespreken en werden geholpen om tot een keuze te komen waar iedereen zich goed bij voelde.De begeleiding op de dag van de uitvaart zelf was warm, professioneel en alles was tot in de puntjes geregeld. Wij werden op die dag ontzorgd en konden ons richten op het afscheid zelf.
Haar warme persoonlijkheid heeft hieraan zeker bij gedragen. Met dankbaarheid kijken wij terug op een mooi en waardig afscheid. Nicole heeft hier een grote bijdrage aan geleverd. Hiervoor zijn wij haar zeer erkentelijk.

Joyce Emons en Ernst Blankestijn en familie, Woerden