Bel bij overlijden, dag & nacht: 0348-498129

Wensgesprek

In een wensgesprek nemen we uw wensen door ten aanzien van uw eigen uitvaart. We bespreken, geheel vrijblijvend, de mogelijkheden, wat resulteert in een wensenlijst van uw uitvaart.

Praten over de dood

Er kan een moment in uw leven zijn dat het u rust geeft om, alleen of samen met uw naasten, te praten over de dood. Dat kan zijn als u ziek bent en weet dat uw leven binnenkort zal eindigen, maar ook in alle andere gevallen kan het rust geven een wensenlijst van uw uitvaart op te stellen. U heeft bijvoorbeeld uw partner al verloren, u heeft geen kinderen die uw uitvaart zullen regelen of u wilt zich gewoon goed voorbereiden op een eventueel onverwacht overlijden.

Ook dan kunt u al contact met mij opnemen.

 

NEEM CONTACT OP!

Voorbereiden

Een goede voorbereiding en een goede kennismaking dragen bij aan een goed afscheid. U maakt kennis met een uitvaartbegeleider, het is belangrijk dat er een goede klik is. Zowel tijdens het wensgesprek als gedurende de dagen van afscheid worden er bijzondere, persoonlijke en intense momenten gedeeld.

Geheel vrijblijvend kom ik bij u langs om kennis te maken en  uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Het gesprek werk ik voor u uit in een wensenlijst voor uw uitvaart en indien gewenst maak ik voor u een kostenbegroting van datgene wat we besproken hebben. Op deze manier heeft u een naslagwerk en een “werkboek” , u kunt uw wensen uiteraard altijd bijstellen naar uw situatie, wensen en mogelijkheden op dat moment in uw leven.

Een hartelijke omarming en ondersteuning bij verdriet