Bel bij overlijden, dag & nacht: 0348-498129
nov 15

Wij hebben jouw begeleiding ervaren als betrokken, persoonlijk en meelevend

Onze eerste ontmoeting vond zo’n anderhalf jaar voor het overlijden van mijn vrouw plaats. Wij hadden bij jou meteen een goed gevoel. Dat wij besloten hebben elkaar bij de voornaam te noemen maakte dat het niet zakelijk aanvoelde.

Tijdens deze kennismaking hebben we veel informatie gekregen over alle mogelijkheden. Door goed naar ons te luisteren kon jij ons met jouw ervaring gericht advies geven. Zo hebben we een horecagelegenheid gevonden die perfect aansloot bij onze wens om na het overlijden alleen maar samen te komen met familie, vrienden en bekenden en te proosten op het leven.

Na het overlijden van mijn vrouw was jij de hele week voor ons een grote steun. Iedere dag kwam je kijken hoe het met mijn vrouw ging, want zij was thuis. Het is bijzonder om te zien hoe goed jij zaken op een natuurlijk manier aanvoelt. Zoals bijvoorbeeld toen je onze kleindochter bij je nam om haar rustig uit te leggen wat er allemaal met oma tijdens het afscheid ging gebeuren. Overigens liet jij af en toe ook je emotie blijken, wat ook erg fijn was voor ons. Dat je dat toe kon staan, droeg bij aan je betrokkenheid, die toch al enorm was.

Wat hebben we intense dagen met elkaar doorgemaakt en het was heel erg fijn dat je daar op een bescheiden, terughoudende manier ons zoveel mogelijk keuzes hebt voorgelegd waardoor we samen stap voor stap toegegroeid zijn naar een afscheid waar we allemaal hele mooie herinneringen aan zullen bewaren. Al die stappen waren stuk voor stuk al een deel van de verwerking van dit afscheid. Ook de aanwezigen waren unaniem vol lof over deze vorm van afscheid, ik heb alleen maar lof gehoord, geen woord van kritiek.

Ik weet dat het voor mijn vrouw óók een enorme geruststelling was dat jij haar afscheid geregeld hebt. Ik wilde je dat nog heel graag meegeven, vooral nu ik met meer rust op die periode terugkijk en besef hoeveel geluk we hebben gehad met jou. Dat jij ons na het afscheid niet vergeten bent bleek wel uit de berichtjes die wij nog van jou ontvingen met Kerst en Moederdag. Je doet iets bijzonders. Heel veel dank daarvoor!

Hans, Jeannette, René en Lina, Woerden